Festlokal Uppsala

Kickoff? Födelsedagsfirande? Pension? Jubileum? Annat? Björkdala Kursgård erbjuder någonting för alla. Här kan Ni och Ert festsällskap vara alldeles för Er själva. Det finns många sätt att överraska en “jubilar” på och skapa en trevlig fest.

Våra festlokaler

Matsalen rymmer upp till 30 sittande personer. Utöver detta finns en större lokal utmärkt för dans eller andra aktiviteter samt ett par mindre rum som också kan nyttjas. Det finns även möjlighet till övernattning för upp till 16 personer. Om årstiden tillåter det så nyttjas med fördel den stora trädgården med många möjligheter för femkamp och andra lekar.

Aktiviteter

Trädgården och omgivningarna erbjuder en mängd alternativ för tipspromenader och lekar. Vi hjälper gärna till med de aktiviteter som Ni önskar, eller så sköter ni det själva.

Skräddarsydda lösningar

Ni kan beställa ett helt paket av måltider, aktiviteter och annan service från oss. Eller så gör ni det mesta själva.  Ordnar ni maten själva så använder ni givetvis vårt kök. Vi sätter ihop konceptet i dialog med er.

Priset är givetvis beroende av hur konceptet ser ut. Ni får en offert som ni får ta ställning till. Tillsammans med er kommer vi fram till ett innehåll och ett pris som passar er.